Covid-19 asta

Stiti ce?…hai sa scriu si eu cate ceva despre covid-19 ăsta. Asta doar pentru ca vreau si eu sa fac parte din toata adunatura de cretini care au devenit experti in domeniul virusologiei 

:)). Tin sa precizez ca tot ce scriu, o voi face pe intelesul tuturor…asa ca atunci cand vă gasiti cate un „profesor” sa imi spuna ca sunt anal*gramat si ca un cuvant nu exista in dex, ma doare chiar in banana. Important e sa intelegi mesajul, morala…si sa iti dai seama cat de dobitoc esti, cazand in aceasta capcana a „puterii globale”.
Covid-19 este un virus care se transmite prin contactul cu ochii, nasul si gura.


Cei care purtati botnițe, purtati doar daca aveti simptomele bolii sau mai bine stati in plm in beci 2 saptamani.
Cei care nu aveti simptome…traiti-va viata si faceti cunostinta cu apa. Nu va bagati dejtu’ in bãrnãu si in rât, nu va atingeti ochii doar dupa ce va udati cu apa aia de care va este frica.


In rest…incercati sa nu mai ascultati la OTV toate prostiile creatoare de rating. Media va indoctrineaza panica si prostia asta chiar daca covid-19 este un pistol cu apa. Marketing-ul din vanzarea produselor, mastilor medicale, hartiei igienice, etc…au ajuns la cote maxime din cauza voastra cretinilor…treziti-va in plm…sunteti furati si batjocoriti legal si voi stati cu botnițe la gura…ca oricum e „feşăn”


Am tot scris de covid-19 asta…in caz ca nu stiati…e virusu’ ala cu coroana de va pisati toti de frica cand auziti de el…treziti-va din a di cretini. Nu lasa pe nimeni sa iti controleze viata. Indirect, ti sa impus sa mergi la magazin sa iti cumperi enşpe mii de suluri de hartie de cur, conserve, etc… si tot nu observi…efect de turma…asta aveti voi nevoie…de cioban. Manati-va singure, mioarelor!


Daca esti de acord…Distribuie!!! Doar asa putem trezii prostia
Acest mesaj este scris de mine si NU preluat. Acest mesaj NU este un pamflet!!!

Please follow and like us:
, , , , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.