Viata Virtuala…? Timpul plictisitor poate fi administrat Usor

…si din nou, ajungem la virtual. Astazi o sa va povestesc despre un anume mod in care timpul plictisitor poate fi administrat in favoarea ta. Hai sa spunem ca ai timp liber…dupa ce ai terminat programul de lucru. Ce faci pentru a te relaxa? Care sunt modurile prin care iti schimbi starea sau cum iesi din starea in care ai fost toata ziua?

O sa scriu doar despre un singur mod si acela este… gaming. Online sau offline, jocurile au fost mereu un mod de a te relaxa si spun asta din propria experienta (nu ma laud deloc). Astazi vreau sa va spun despre o gasca de oameni care pe parcursul anilor, au reusit sa adune membrii din toate domeniile de gaming. Singura comunitate care a reusit sa se mentina de la inceput si pana in momentul de fata.

Comunitate online de gaming, in care se presteaza jocuri cum ar fi EuroTruck Simulator 2, American Truck Simulator, Farming Simulator, Counter Strike GO etc. Timpul plictisitor poate fi administrat foarte usor daca stii cum :D.

Bogdan Stoica a.k.a Mr.Bandit. El este fondatorul acestei comunitati si pana acum a reusit sa tina in frau tot felul de membrii. Cu sau fara experienta in anumite jocuri. Reuseste sa menegerieze comunitatea pentru a creste din ce in ce mai sus. Organizand foarte des convoaie pe Euro Truck Sim 2 unde daca nu ma insel, au castigat si cateva premii. Se spune ca este cea mai mare comunitate de ETS2 din europa din privinta celor de la truckersMP.

Recomand aceasta comunitate, pentru toti cei care vor sa nu se plictiseasca singuri jucand Minecraft :)) .

Please follow and like us:
, ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.