Venit pasiv…?

Ma gândesc dacă exista asa ceva și dacă exista, unde sunt cei care chiar câștiga din asa ceva.

De ceva vreme, mai exact de pe 14 ianuarie al acestui an, încerc sa ma inbogatesc dintr-un asa serviciu. Cel putin încerc sa vad care este limita acestor servicii pasive și cât de mult ar putea influența venitul pe care îl câștigam fizic. Când spun asta ma refer în special la persoanele care muncesc prin străinătate sau chiar și în țara pe un venit minim pe economie.

Sunt de aproape 10 ani plecat din Romania și țin sa precizez ca nu am muncit în Romania legal sau cu un contract în care sa precizeze un anumit salariu sau o anumita taxa plătita de mine către stat ceea ce înseamna ca nu îmi pot da cu părerea despre ce se întâmpla în țară cu veniturile sau salariile.

De 10 ani muncesc în străinătate și vreau sa spun ca nu e chiar asa cum se spune... nu sunt câinii cu covrigei în coada. Sa poți trăii decent în străinătate, trebuie sa ai nervi de fier și un super noroc în ceea ce privesc procedurile de angajare, cazare... etc.

Observ ca ma depărtez de subiect asa ca o sa intru direct în pâine. Serviciul de venit pasiv e care îl testez este Neobux.

Sunt foarte multe de scris despre acest serviciu, însa... va las pe voi sa descoperiți chichițele mici care pe de o parte au o însemnătate foarte mare atunci când utilizezi zilnic serviciul.

Acesta fiind ceea ce am câștigat de pe site pana în acest moment.

Daca ești interesat și vrei mai multe detalii despre acesta idee, nu ezita sa ma contactezi în comentarii, pe Facebook sau scrie-mi un e-mail ( cosmin@dracugol.ro )

Vreau doar sa știi ca banii nu ii găsești pe garduri și ceea ce iți propun este o idee cu termen lung de desfacere...chiar și reinvestiții la un moment dat. Toate astea doar dacă vrei sa faci mai mult și mai repede.

Daca vrei sa pornești de unul singur și vrei sa înveți pe propria piele cum se fac veniturile pasive, tot ce trebuie sa faci este sa te înscrii folosind link-ul de aici.

Aștept mesajele voastre!!!

Please follow and like us:
, , , ,

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.