Munca in strainatate

In ziua de azi fiecare al doilea om pleaca la munca in strainatate din mai multe motive sau pentru o viata mai buna.

Plini de speranțe, cu chef de munca și cu o mulțime de întrebări, gânduri bune sau griji. Cu dorul în suflet de casa și familie amagindute ca timpul va trece repede…dar de fapt apar alte nevoi, probleme și nu observi cum te deprinzi cu asa viata…tu aici, ei acolo…

Ajungând într-o alta țara străina, cu alte obiceiuri, oameni, limba, locuri, mâncăruri, iți trebuie timp sa te obișnuiești. Iti place sau nu trebuie sa accepți faptul ca vrei sa mergi mai departe și trebuie sa fii optimist. Foarte mult contează sa fii o persoana deschisa, sa iți poți faci prieteni. In străinătate sunt multi-naționalități, deci fiecare au o anumita concepție de viata diferita fata de cum a fost noi educați .

Munca o începi de la zero , cu multe dificultăți , informații noi , efort fizic , unele zile trec ușor, altele foarte greu… zici ca, gata pleci înapoi acasă. Cazarea , jobul și salariul nu pot fi egale cu așteptările noastre, deci am avut parte de cazare buna, salariu bun, dar jobul care l-am ales nu erau destule ore de munca încât sa acopere așteptările sau avem salariu bun și job la fel de bun dar cazarea lasă de dorit… Au fost și peripeții și neînțelegeri. Caci viata ne încearcă cu de toate și plus-ul știți care este?…căci acumulezi o experiența și mergi precaut mai departe.

Am încercat diferite joburi, încă nu-mi pierd speranța. Asta pentru ca am câteva suflete care ma motivează sa merg mai departe, știu ca sunt puternica și o sa găsesc ceea ce am nevoie. Cred ca sunt o norocoasa căci am jumătatea mea lângă mine, care nu ma lasă la greu niciodată și care ma sprijină ceea ce ma face sa ma simt în siguranța.

Luptați pentru ceea ce doriți… timpul trece. Alegeti oamenii buni, optimiști, de la care aveți ce învața.

Căci orice se face, se face spre bine!

…cum spune mama mea! Daca ai iubire în suflet, respect, înțelegere și omenie te descurci…fii sigur! Sa va dau un sfat…nimic nu e imposibil !!!

Va doresc succes !

Please follow and like us:
, , , , , , , , , ,

Navigare în articol

2 comentarii la „Munca in strainatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.